Naš Veliki Krastavac 🥒 - Besplatna Misteriozna Kutija uz bilo koju Pretplatu

Pickle lovers rejoice! 🥒 By popular demand, Van Holten's famous pickle is making a triumphant return to the 'Best-of' box! 🎉📦 To amp up the excitement, we're throwing in a free mystery box when you snag a 3, 6, or 12-month subscription! It's a crunch-worthy celebration you won't want to miss. Get ready to pickle up your snack game!

USA kutija

Zemlja kutija

us dill pickles

Dill Pickle 🇺🇸

Since 1898, Van Holten's Pickle-In-A-Pouch has been making pickles with the craziest flavours. From dill to tapatio to warheads! See for yourself the savoury dill taste of this pickle. Simply dill-icious!

india kinder creamy

Kinder Creamy 🇮🇳

Poznato, ali tako drugačije! Ovo jaje na žlicu preliveno je "hrskavim" slojem napuhane riže. Ispod je poznata krema od mlijeka i kakaa. Zabava žlicom za mlade i stare!

uae kinder crispy

Kinder Schoko-Bons Crispy 🇦🇪

Ako volite čokoladne bombone, ovu varijantu nikako ne smijete propustiti! Prevučeni hrskavim hrskavim slojem s laganom notom kakaa i punjeni nježno kremastom kremom od čokolade i mlijeka!

australia kinder tronky

Kinder Tronky 🇦🇺

Savršena grickalica za u pokretu! Kakao napolitanka je punjena čokoladno mliječnim nadjevom sa hrskavim biskvitnim mrvicama skrivenim unutra.

australia m&m

m&m's Bounty 🇦🇺

Nadahnuta Bounty čokoladicom punjenom kokosom i prelivenom čokoladom, stvorena je nova m&m's kreacija. Čokolada s okusom kokosa prekrivena tipičnom šarenom m&m školjkom!

sweden redbull

Fanta Melon Cream 🇯🇵

Svijetla, pjenušava i trenutačno osvježavajuća soda, ukusna Fanta s okusom dinje porijeklom iz Japana.

australia snickers_pods

Snickers Pods 🇦🇺

Hrskava pečena kora od vafla punjena mekanim SNICKERS punjenjem od kikirikija i karamele te ukusnim preljevom od mliječne čokolade! Savršeno za grickanje!

us takis_blue_heat

Takis Blue Heat 🇺🇸

Pripremite se za osjećaj okusa koji je sam za sebe s Takis Blue Heat! Ove čips od plavog kukuruza nisu za slabiće. Umakane u eksplozivnu smjesu vrućih začina i nagovještaj citrusa, zapalit će vaše okusne pupoljke. Hrskavi, začinjeni i nezaboravni, ovi čipsi su krajnji izazov za sve avanturiste. Zapalite vatru u sebi s Taki's Blue Heat!

usa snickers_cookie_dough

Snickers Cookie Dough 🇺🇸

Hrskavo se susreće s kremastim: Twix Wafer Roll je grickalica za znalce! Vaflski rolice s punjenjem od karamele prelivenom najfinijom mliječnom čokoladom. Nepodnošljivo iskustvo okusa u kompaktnom obliku. Savršeno za uzimanje sa sobom ili kao slatki predah između obroka. Twix Wafer Roll čini svaki zalogaj posebnim!