Tvoja kutija puna užitaka te željno čeka!

Pošalji svoje okusne pupoljke na čarobnu fantastičnu avanturu

Prijavite se danas i doživite avanturu ukusnih zalogaja diljem svijeta. Ovomjesečna kutija s grickalicama sadrži sljedeće poslastice

Use code [CODE] upon Checkout to get [DISCOUNT] OFF on your FIRST Box.
Nabavite ekskluzivne grickalice 🍭 i piće 🥤 iz druge zemlje 🌍 svaki mjesec i uživajte u 8-12 grickalica u svojoj kutiji.
Super jednostavan postupak plaćanja pomoću vaše PayPal, kreditne ili debitne kartice
BEZ DODATNIH poreza i carinskih troškova jer sva isporuka dolazi iz Njemačka
BESPLATNA dostava bilo gdje u Europi 🇪🇺 s DHL-om 📦

Što je u kutiji?

The Best-Of Box ispunjen je do vrha najpopularnijim i nalasnim grickalicama na svijetu! Jeste li ikada čuli za m&m's Bounty, hrskave kinder Schokobone ili Mars Pods? Ovi i mnogi drugi čekaju vas u našem Best -Od Snackboxa! Pa što čekate! Na vaš znak, pripremite se, ...snack!

india kinder creamy

Kinder Creamy 🇮🇳

Poznato, ali tako drugačije! Ovo jaje na žlicu preliveno je "hrskavim" slojem napuhane riže. Ispod je poznata krema od mlijeka i kakaa. Zabava žlicom za mlade i stare!

uae kinder crispy

Kinder Schoko-Bons Crispy 🇦🇪

Ako volite čokoladne bombone, ovu varijantu nikako ne smijete propustiti! Prevučeni hrskavim hrskavim slojem s laganom notom kakaa i punjeni nježno kremastom kremom od čokolade i mlijeka!

australia kinder tronky

Kinder Tronky 🇦🇺

Savršena grickalica za u pokretu! Kakao napolitanka je punjena čokoladno mliječnim nadjevom sa hrskavim biskvitnim mrvicama skrivenim unutra.

australia m&m

m&m's Bounty 🇦🇺

Nadahnuta Bounty čokoladicom punjenom kokosom i prelivenom čokoladom, stvorena je nova m&m's kreacija. Čokolada s okusom kokosa prekrivena tipičnom šarenom m&m školjkom!

sweden redbull

Fanta Melon Cream 🇯🇵

Svijetla, pjenušava i trenutačno osvježavajuća soda, ukusna Fanta s okusom dinje porijeklom iz Japana.

australia snickers_pods

Snickers Pods 🇦🇺

Hrskava pečena kora od vafla punjena mekanim SNICKERS punjenjem od kikirikija i karamele te ukusnim preljevom od mliječne čokolade! Savršeno za grickanje!

us takis_blue_heat

Takis Blue Heat 🇺🇸

Pripremite se za osjećaj okusa koji je sam za sebe s Takis Blue Heat! Ove čips od plavog kukuruza nisu za slabiće. Umakane u eksplozivnu smjesu vrućih začina i nagovještaj citrusa, zapalit će vaše okusne pupoljke. Hrskavi, začinjeni i nezaboravni, ovi čipsi su krajnji izazov za sve avanturiste. Zapalite vatru u sebi s Taki's Blue Heat!

united arab emirates twix_wafer_roll

Twix Wafer Roll 🇦🇪

Hrskavo se susreće s kremastim: Twix Wafer Roll je grickalica za znalce! Vaflski rolice s punjenjem od karamele prelivenom najfinijom mliječnom čokoladom. Nepodnošljivo iskustvo okusa u kompaktnom obliku. Savršeno za uzimanje sa sobom ili kao slatki predah između obroka. Twix Wafer Roll čini svaki zalogaj posebnim!

usa snickers_cookie_dough

Snickers Cookie Dough 🇺🇸

Hrskavo se susreće s kremastim: Twix Wafer Roll je grickalica za znalce! Vaflski rolice s punjenjem od karamele prelivenom najfinijom mliječnom čokoladom. Nepodnošljivo iskustvo okusa u kompaktnom obliku. Savršeno za uzimanje sa sobom ili kao slatki predah između obroka. Twix Wafer Roll čini svaki zalogaj posebnim!